Android Tablets Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
120 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Since about the 30/7 I am unable to get onto the main Website http://38.99.171.104/~slatedr1/index.php, getting 404 errors? Is it just me?Have also tried Slatedroid.com & flushed DNS cache.Only way to get on is using Tapatalk.Sent from my Zenithink ZT-180 using Tapatalk.
 

·
Registered
Joined
·
120 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thanks for the fast response, is it the page with community & Wiki on it?Sent from my Zenithink ZT-180 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
120 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Yes tried that URL:Not Found The requested URL /login.php was not found on this server Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request Apache/1.3.42 Server at www.slatedroid.com Port 80Thats what I get, other website pages are fine.http://38.99.171.104/~slatedr1/index.phpCan u try this one for me?I get topics but when I click on them I get the 404 error as above.Same thing happens on my APAD & LaptopSent from my Zenithink ZT-180 using Taptalk
 

·
Premium Member
Joined
·
1,339 Posts
okay, clicked link, got to page okay, then clicked on "forum" loaded okay, clicked on first topic loaded okay, clicked on first message, loaded fine.Also tried all other tabs "forum" "downloads" "blogs" "whats new" all work okayhmmmm im lost now, have you tried cleaning the cache files and data? not sure if it will help but it might force the browser to reload info
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top