Android Tablets Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Hi,

I just tried the Tablet DB Search, and could not get results that make sense.

I searched for "cruz" (without the quotes) and got the following:

Your search for the term cruz returned 5 results.

No Tablets Found


http://www.joindayo.com/images/search2.opt.jpg[/media]

I also tried the search "pandigital" (without the quotes) and got a similar message.

[media]http://www.joindayo.com/images/search1.opt.jpg

I can't figure out what I'm doing wrong...

Thanks!
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Hi,

Thanks for the response.

I was using the following:

Win XP SP3
Firefox 17.0.1

I since tested it in Chrome Version 22.0.1229.94 m and in IE 7.0.5730.13 and it works fine.

Strange, since in Firefox it's not as if it doesn't show the results, but that there is a message saying "No Tablets Found"

I'm trying to think of how the browser could trigger the "No Tablets Found" message, since it's presumably generated by the web server...

On a sort-of-unrelated note-- how is it that the image is displayed in your post, but in my post there is a link to an image?

Is that due to your "super powers" as an admin?

 

Attachments

·
Premium Member
Joined
·
7,336 Posts
OK, this is very strange...

I just tried it again in Firefox, and it's working.

Please tell me somebody fixed it, and I'm not just having an "out-of-mind" experience...

[cue: spooky music]

glad it's working.
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top