Android Tablets Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
18 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I've had my Eken M001 about 2 and half months now and generally pleased. Updated firmware to 1.7.4. Today when I switch on the machine, after a couple of minutes the screen freezes and nothing on the screen or the menu "push button" works. I hold down the power button f a few seconds to switch off and then switch back on but problem again appears after a few minutes. I also notice a new symbol has appeared to the right of the WiFi indicator - it looks like a "vibrate mode" indicator.Any idea what the problem is? Also, how do i get rid of the vibrate indicator.
 

·
Registered
Joined
·
18 Posts
Discussion Starter · #2 ·
[quote name='Dellman69;48428]I've had my Eken M001 about 2 and half months now and generally pleased. Updated firmware to 1.7.4. Today when I switch on the machine' date=' after a couple of minutes the screen freezes and nothing on the screen or the menu "push button" works. I hold down the power button f a few seconds to switch off and then switch back on but problem again appears after a few minutes. I also notice a new symbol has appeared to the right of the WiFi indicator - it looks like a "vibrate mode" indicator.Any idea what the problem is? Also, how do i get rid of the vibrate indicator.[/QUOTE'] Anyone able to help here? Thanks.
 

·
Registered
Joined
·
69 Posts
Have your tried to flash it again, maybe with the customize version like ecotox and other roms.Or try resetting by push the hole on the back of device.For the symbol have you try to volume up the volume I think that the symbol of silent butvibrate. Like the one with silent mode phone.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
hello,im new but i had the same problem with mt eken m001 so i opened it up and found out that the data ribbon on the motherboard was slightly loose went to store bought a low temp hot glue gunand carefully pushed it back in place and glued it down. problem solved.
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top