Android Tablets Forum banner
21 - 40 of 55 Posts

·
Registered
Joined
·
31 Posts
I tried PA 3.0 hoping to fix the problem I had with Skype (last version). The problem is still there, the apps loads correctly, sending messages is OK, but calling Audio Test screws up the audio (and sometimes the audio stays screwed even after you exit Skype, and until reboot). The same happens with normal calls.
I came to the conclusion it's a bug in the last Skype version, but I can't find a previous version of Skype anywhere. Do you happen to have one?
BTW, has the problem with the latest version of YouTube been fixed? I am still using 4.1.47 which is fine, and refusing to upgrade.
 

·
Registered
Joined
·
6,731 Posts
Discussion Starter · #22 ·
youtube is fine, skype too if you read the change log in the main thread, there's an entry to change in build.prop
 

·
Registered
Joined
·
6,731 Posts
What did Google change... 1.4.1 is on its way, check OP in a couple of minutes

You'll have to reflash ROM and do a factory reset
 

·
Registered
Joined
·
31 Posts
What did Google change... 1.4.1 is on its way, check OP in a couple of minutes

You'll have to reflash ROM and do a factory reset
Hello Christian,

sorry to keep bothering you (but at least it shows somebody does try your new releases). I tried 1.4.1 on C93 and during installation I saw a lot of messages saying /emmc could not be mounted. Funny, because this is where zt-update is, if the external SD cannot be mounted TWRP should not be able to start.
I tried to go ahead with the installation, but it did not work out. Tried all kind of wipes/formatting to no avail. Even tried a previous version of PA, same story. To make a long story short, I went back to good old CM10, and CWM just gave me an offhand remark that /emmc was found already unmounted, but apart from that the installation went well and I had a working CM10.
After the boot, though, I had a message saying the SD was damaged. I had the same message in the past, and I kind of remember you said there was nothing to worry about. Actually, the firmware seems to run well nevertheless.

If at all possible, I would like to go back to PA and your 1.4.1 comp zip. Any suggestions?

Thank you in advance.
 

·
Registered
Joined
·
6,731 Posts
Discussion Starter · #27 ·
Your internal memory has been corrupted it's a known problem of c93 with this old kernel that has a nand bug.
Just flash a stock ROM or try to flash the wipe nftli zip
 

·
Registered
Joined
·
31 Posts
The bad news is wipe nftli zip did not solve the problem. The good news is I flashed the latest Zenithink stock firmware, and after that tried PA again, and I had it up and running in minutes. Incidentally, the stock firmware is not bad at all. But it's not rooted, and it's 4.1
Looks like all new stock firmware is not rooted, no matter who made it (I had to root it manually on my Onda V972). Google strikes again, I suppose.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
I'm not sure of is only me but browser crashes when i try to run videos with the stock one(YouTube in desktop mode with flash and without). Using c97 the latest files uploaded here. The previous files of this last update was much more stable :p any chance to get the previous links? I'm not sure if its the newest ROM or the compatibility file. BTW camera is not working :p

I really appreciate all t this work :-D
 

·
Registered
Joined
·
6,731 Posts
Discussion Starter · #31 ·
You shouldn't use PA on MDPI devices since it's not officially supported and play store lacks of some apps because as i said there's no support for MDPI devices.
It's just something released to not leave people without an ainol fire out of games.

@cholovds
you should read the OP in the main PA thread, there's linked a zip for who's having issues with streamed content
and camera works perfectly on my C97
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
You shouldn't use PA on MDPI devices since it's not officially supported and play store lacks of some apps because as i said there's no support for MDPI devices.
It's just something released to not leave people without an ainol fire out of games.

@cholovds
you should read the OP in the main PA thread, there's linked a zip for who's having issues with streamed content
and camera works perfectly on my C97
Yes, sorry about that. I read it couple of hours later Ill give it a shot.And about the camera also. Thanks !
 

·
Registered
Joined
·
65 Posts
I was playing with some ROM a week ago and had to re-install the PA (C97).. I have the camera app, but it shows the 180-degree rotated image (at least in the front camera, couldn't find how to change to the rear one, since I'm not really using the camera app), don't really care too much about that. Hope it helps you..
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
I also have this issue with the camera. Also, my netflix doesn't seem to work with PA 3.10- app starts, but can't play video. Worked with PA 3.0. Overall I love this rom- it makes my tablet amazing - thank you!
 
21 - 40 of 55 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top