Android Tablets Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Hello friends,

Today I restored my tablet, and my computer found him. But now it is left to flash.

I use windows 7 eng, but firmware stopped at 73 percent

Log:
current pc version is: win7
current tool version is: v1.6.2.0128
-----importUpgradeFile-----filenameC:\Resource.V811D_v1.5.5.zip
-----importUpgradeFile-----filenameC:\Resource.V811D_v1.5.5.zip
[T 0][20:52:13]: load spl ...
[T 0][20:52:13]: Transfer Complete! total size is 18556 Bytes
[T 0][20:52:22]: load uboot ...
[T 0][20:52:23]: Transfer Complete! total size is 500204 Bytes
[T 0][20:52:29]: test command exec: crc 0x8f800000 500204 bb77e665
[T 0][20:52:29]: command exec: crc 0x8f800000 500204 bb77e665
[T 0][20:52:29]: sendCommandWithReply: crc 0x8f800000 500204 bb77e665 maxCount:30
[T 0][20:52:30]: begin run 8f800000
[T 0][20:52:33]: finish run 8f800000
[T 4][20:52:34]: load spl ...
[T 4][20:52:35]: load uboot ...
[T 4][20:52:36]: test command exec: crc 0x8f800000 500204 bb77e665
[T 4][20:52:39]: command exec:set_chgcur 0
[T 4][20:52:40]: command exec:video dev bl_off
[T 4][20:52:41]: command exec:video dev disable
[T 4][20:52:43]: command exec:sf probe 2
[T 0][20:52:43]: after load uboot, disconnect
[T 4][20:52:44]: command exec:sf erase 0 100000
[T 0][20:52:46]: after load uboot, disconnect
[T 0][20:52:48]: wait uboot run ,scan system again!!!
[T 0][20:52:49]: after load uboot, disconnect
[T 0][20:52:52]: after load uboot, disconnect
[T 0][20:52:55]: after load uboot, disconnect
[T 0][20:52:58]: after load uboot, disconnect
[T 0][20:53:01]: after load uboot, disconnect
[T 4][20:53:04]: command exec:nand erase 4000000
[T 0][20:53:05]: after load uboot, disconnect
[T 4][20:53:05]: command exec:defenv
[T 4][20:53:06]: command exec:setenv bootargs ${bootargs} a9_clk_max=600000000
[T 4][20:53:07]: load command: setenv recovery_command --usb_burning
[T 0][20:53:08]: after load uboot, disconnect
[T 4][20:53:08]: command exec:cmd_in_mem 0x82000000
[T 4][20:53:09]: command exec:save
[T 0][20:53:10]: wait uboot run failed 35 times, so make it disconnected
[T 0][20:53:11]: failed because no connected device ,current step is 4
[T 4][20:53:11]: load uimage ...
[T 4][20:53:11]: Transfer Complete! total size is 3925488 Bytes
[T 4][20:53:17]: command exec:bootm 0x82000000
[T 4][20:53:19]: boot uImage ...
[T 4][20:53:53]: cannot find disk! 30times
[T 4][20:53:54]: failed because no connected device ,current step is 17
C:/Users/q/Desktop/03.14.20.54_Resource.V811D_v1.5.5_manual.log
success:0 failed:2 failed postion: s4:1 s17:1
Please, help me
Sorry my bad english
 

·
Registered
Joined
·
411 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #3 ·
OK, I unbricked my tablet,
but now is not working wi-fi and g-sensor
I installed the new version 3.1 (1.5.x and 2.x not working on my tablet, it turned out that my tablet is a new revision)
My sn: V811DACCV4C02166
V4 - version of my tablet

then there are users with the same version? Please help me fix it
 

·
Registered
Joined
·
18 Posts
help!!! how could you unbrick it?
The tablet now is bricked and I need it to be unbrick , I accidentally flash a firmware for 4.2.2 for the v971t dual core but mine is version 7...I think that was the reason why mine is now bricked but how can I get this brick out of my tablet.
It didn't show on the pc. please I really need help.

Thanks.

Gus
 

·
Registered
Joined
·
18 Posts
go to onda site and reflash the original firmare, the site is on.cn use chrome for that (site is in chinese) translation.\BTW how could have this unbricked, care to explain, mine is deep bricked after flashing a firmware upgrade from onda.\Thanks.\\\Gus

OK, I unbricked my tablet,
but now is not working wi-fi and g-sensor
I installed the new version 3.1 (1.5.x and 2.x not working on my tablet, it turned out that my tablet is a new revision)
My sn: V811DACCV4C02166
V4 - version of my tablet

then there are users with the same version? Please help me fix it
 
1 - 6 of 6 Posts
Top