Android Tablets Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
62 Posts
Been getting the same problem the past 24 hours. My pages don't load 95% of the time and I can't upload pictures properly. Made a double post thread in "Generic Devices" so if a mod could remove that it would be great.The error I got was:Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.More information about this error may be available in the server error log.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Apache/1.3.42 Server at www.slatedroid.com Port 80
 

·
Registered
Joined
·
339 Posts
Discussion Starter · #3 ·
it is a known problem, are in contact with the hosting service provides the answer soon
 

·
Co-Founder
Joined
·
2,103 Posts
geniouslin;18811 said:
would be nice if the host fixes this soon as the error is highly annoying...thanks tho to the maintainance team of the forrum and the admin + mods ^^
The hosts are not going to fix it because they are not dedicated to finding out the source of the problem, as in previous incidents. We're setting up a dedicated server right now.Will be back to normal shortly
 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top