Jump to content


Photo

[ROM] Flytouch 256M 1.9.1_fast_(350MHz)_furious: rooted,market,new kernel


  • Please log in to reply
122 replies to this topic

#1 3l1k

3l1k

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 68 posts

Posted 19 September 2010 - 01:52 PM

Fast and furiousPosted Image0.2 3l1k +gapps *english by default *new kernel with cpufreq +setcpu +free memory lite +autostarts +autokiller +ADW launcher *market working *green android logo on boot 0.1 Dr.HidePerso *Rooted +ConnecBot -Remove test movies and picsflytouch_1.9.1_fast_and_furious.zipBIG thanks to projectgus for new kernel!Thanks to HidePerso for initial work and specially for MarketWorking

#2 HidePerso

HidePerso

    Advanced Member

  • Hero Member
  • PipPipPip
  • 409 posts

Posted 19 September 2010 - 02:05 PM

Good to go! Not testing yet but new kernel looks stable enough.May be add swap in init.rc?

#3 krlane

krlane

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 5 posts

Posted 19 September 2010 - 02:17 PM

Is there a link for the download?I'd like to try this ROM out, but can't seem to find a link for it on this page.

#4 HidePerso

HidePerso

    Advanced Member

  • Hero Member
  • PipPipPip
  • 409 posts

Posted 19 September 2010 - 02:43 PM

[quote name='krlane;60828]Is there a link for the download?I'd like to try this ROM out' date=' but can't seem to find a link for it on this page.[/QUOTE'] flytouch_1.9.1_fast_and_furious.zip

#5 Freekers

Freekers

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 64 posts

Posted 19 September 2010 - 03:04 PM

w00t nice ! That was fast man !What do I need these apps ?+free memory lite+autostarts+ADW launcherWhat does this do ?+autokiller

Good to go! Not testing yet but new kernel looks stable enough.May be add swap in init.rc?

HidePerso, can we expect a new ROM from you too soon ?

#6 Ang3l0912

Ang3l0912

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 88 posts

Posted 19 September 2010 - 03:26 PM

thans you so much for this was hoping some one could do this =] thankyo to evryone that was involved

#7 HiddenBlade

HiddenBlade

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 19 September 2010 - 03:34 PM

overclock!great!

#8 androvega

androvega

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 9 posts

Posted 19 September 2010 - 04:40 PM

I have downloaded and tried it and the result there are does not exists setting Ethernet, 3G, Suspend Time Out. i'm just trying for awhile and i'm go back to ROM 1.988v0.3 256M EPAD/Flytouch.aregards

#9 androvega

androvega

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 9 posts

Posted 19 September 2010 - 04:40 PM

I have downloaded and tried it and the result there are does not exists setting Ethernet, 3G. i'm just trying for awhile and i'm go back to ROM 1.988v0.3 256M EPAD/Flytouch.aregards

#10 yusri

yusri

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 19 September 2010 - 07:26 PM

Is the new fast and furious rom made for epad 128mb? or its just the same ROM 1.9_88 rooted v0.3K + Market made by HidePerso?

#11 clone987

clone987

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 5 posts

Posted 19 September 2010 - 07:52 PM

Will this work with the generic LY-706 MID? Anybody tested?

#12 kiarov

kiarov

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 205 posts

Posted 19 September 2010 - 08:52 PM

Wow... Awesome!!We need a bigger forum now with so much releases =D

#13 tipstir

tipstir

    Plagerist

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1,115 posts

Posted 19 September 2010 - 10:08 PM

This ROM is much quicker than using the default 174MHz ROMs now with ROM it's true 350MHz. This ROM the browser is faster. I hope Pandora works prior 1.9.1 rooted it didn't work! I see there is a app called AutoKiller Memory Optimizer. I have that to opt with CachMate Pro, Advanced Task Killer Pro, MySettings Full, I am getting 388 over haul under CaffeineMark. Good boost, but I've notice the max FREQ is 387 under SetCPU. I was using 1.9883 ROM it was okay until the battery had stopped recharging I was getting messages saying connect AC bla, none it doesn't do that under this ROM.

#14 kiarov

kiarov

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 205 posts

Posted 19 September 2010 - 11:00 PM

Is amazing how fast images load now when you use the gallery app (that was mainly the reason why i bought this piece of happinnes and now it justifies his existence). But youtube's still crashing. Thats a shame.But GREAT JOB!!! this one rocks harder than any other firmware till now, on how fast the development is going by now... maybe tomorrow we'll have one even faster. Hahahahaha great job indeed guys, thank you very much!

#15 clone987

clone987

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 5 posts

Posted 19 September 2010 - 11:07 PM

Does this work with LY-706? I want to know before I try flashing it

#16 tipstir

tipstir

    Plagerist

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1,115 posts

Posted 19 September 2010 - 11:10 PM

Mega PowerTools Youtubev1.3 will load and run but there are some limits to it. Doesn't crash. I don't like the Youtube that comes with OS v1.6. Latest Maps.apk works. What about the freebie Youtube app some say that works. I like the game Domino found a free on off the Market and that didn't slow down. In the Mega pack I've put in some free games. I don't think we can play the racing game called Rage Thunder still might be chopping. Basketball Shot, Boxing and Jewel should work. I am charging mine right now.

#17 clone987

clone987

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 5 posts

Posted 19 September 2010 - 11:22 PM

Nanyone whows if this works with LY-706

#18 tipstir

tipstir

    Plagerist

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1,115 posts

Posted 19 September 2010 - 11:38 PM

You got to use the ROM made for your tablet

#19 babcocca

babcocca

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 19 September 2010 - 11:56 PM

This rom is a mess. It is still very chinese and not english at default.

#20 tipstir

tipstir

    Plagerist

  • Banned
  • PipPipPip
  • 1,115 posts

Posted 20 September 2010 - 12:03 AM

This rom is a mess. It is still very chinese and not english at default.

Under settings you can change it to English and for the keyboard select Android. Once you do this another hidden popup will appear and select Android again and the Chinese text on the keyboard will be gone. But to me this keyboard is better to use.