Jump to content


Photo

[ROM] [4.2.1] Novo7 Flames 0201 Official AML Firmware


  • Please log in to reply
359 replies to this topic

#341 F&LSuperstore

F&LSuperstore

    Advanced Member

  • Authorized Business Seller (ABS)
  • PipPipPip
  • 1,026 posts
  • LocationTampa Bay, FL

Posted 22 May 2013 - 07:38 AM

just flash to JB 4.2.1, encounter error after setup google play store

"Unfortunately, the android.process.acore has stopped"

sorry to ask, newbie here.
but how to copy the file contacts.apk into /system/app folder?
i try to copy the file into the folder and run into this error message
"Can't write to file:
/system/app/contacts.apk
/system/app/contacts.apk: open failed: EROFS(Read-only file system)"

any idea?

thanks!
Shawn


Terminal method

su
ls -l /system/app/
Find contact apk and make sure you spell it correctly case and all
then type "rm /system/app/Contacts.apk" with the correct spelling.
If you have contacts.apk on your internal drive of the tablet you can type "mv /sdcard/contacts.apk /system/app/contacts.apk"
And viola it should be done.

Or you can get solid explorer/root explorer and make sure you turn on Read Write when you are in the system/app directory. Which is why you can't write to the directory.
Posted Image
Frank, President
F&L Superstore - www.flsuperstore.com
email: frank@flsuperstore.com
blog: flsuperstore.wordpress.com
MSN: flsuperstore@gmail.com

#342 ram007

ram007

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 22 May 2013 - 10:03 AM

OK bidouile seems mine flickers when batt is around 50% but when I put the screen brightness at around 50% then its OK. This is really weird.

#343 looney77

looney77

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 7 posts

Posted 22 May 2013 - 10:21 PM

Terminal method

su
ls -l /system/app/
Find contact apk and make sure you spell it correctly case and all
then type "rm /system/app/Contacts.apk" with the correct spelling.
If you have contacts.apk on your internal drive of the tablet you can type "mv /sdcard/contacts.apk /system/app/contacts.apk"
And viola it should be done.

Or you can get solid explorer/root explorer and make sure you turn on Read Write when you are in the system/app directory. Which is why you can't write to the directory.



issue solved! thanks!

#344 looney77

looney77

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 7 posts

Posted 22 May 2013 - 10:30 PM

manage to update with firmware, and settle the android.process.acore issue.
now i am having problem with APPS incompatibility issue
i notice quite a few of the apps is not compatible to this firmware

apps that i need is Facebook Pages Manager.
is it the apps is outdated for the latest firmware?

#345 F&LSuperstore

F&LSuperstore

    Advanced Member

  • Authorized Business Seller (ABS)
  • PipPipPip
  • 1,026 posts
  • LocationTampa Bay, FL

Posted 24 May 2013 - 03:13 PM

manage to update with firmware, and settle the android.process.acore issue.
now i am having problem with APPS incompatibility issue
i notice quite a few of the apps is not compatible to this firmware

apps that i need is Facebook Pages Manager.
is it the apps is outdated for the latest firmware?


U can either push the xml & jar files yourself. Or you can update to a CM10.1 or PA. I guess PA is the best ROM for this device CT tells me.
Posted Image
Frank, President
F&L Superstore - www.flsuperstore.com
email: frank@flsuperstore.com
blog: flsuperstore.wordpress.com
MSN: flsuperstore@gmail.com

#346 looney77

looney77

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 7 posts

Posted 26 May 2013 - 08:16 AM

U can either push the xml & jar files yourself. Or you can update to a CM10.1 or PA. I guess PA is the best ROM for this device CT tells me.


how to push xml & jar files? newbie here.

#347 vikas rao

vikas rao

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 21 posts
  • LocationBangalore, India

Posted 26 May 2013 - 11:56 PM

I used : Notebook (with USB 2.0 port) and Win7 Home Basic 64 bit.
My Flame : QM and installed Feiyu ROM 0103.

I flashed and followed @Frontier and Lokumrom steps ...

1. Download Ainol-E4-20130131-qimei-usbburning.zip dan USB-Burning-tool-v1.6.2.1228
2. Extract USB-Burning-tool-v1.6.2.1228 into your PC/NoteBook
3. Turn Power Off Flame and plug it into PC/Notebook using USB (better using USB 2.0 port)
4. Push Volume - and Power wait until Windows detect New Hardware
5. Then select the driver manualy and browse into folder USB-Burning-tool-v1.6.2.1228 and select folder AmlogicusbBurningdriver
6. When it's done.. by default your USB connection will be named "WorldCup Device"
7. Still Power Off Flame Flame Screens still OFF/blank , run ImageBurnTool.exe
8. Flame will be detected in one of eight ports and the status is "Connect"
9. I was select Erase Nand and push Start button, offcourse all data in nand (internal storage) destroyed :( .. wait until it's done (green blink)
10. After that... I selected menu File>Import Upgrade File and browse Ainol-E4-20130131-qimei-usbburning.zip. And I didn't select any button...
11. Push Start button...then blue color progress is running... wait until it's done 100% with green blink.
12. Unplug the Flame, and Turn Power ON... taste the Jelly Bean... :yahoo:

Regards


:( I need help, I was running the stock 1031 feiyu, then I decided to install JB so I installed Paranoid Android but there were issues with the internal NAND, and only 2gb was being detected and the tab refused to detect any external SD, so I used the AML 201 here using the burningtool and followed the steps exactly, now my tab is hard bricked, Tried following the steps again but to no avail.. Someone please help before I send my tab into deep brick..

#348 mmaacc

mmaacc

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 69 posts

Posted 07 June 2013 - 09:11 AM

What i did was launch the flashing process, and once it has started, copy the update.zip to the "temp" folder in the usb thingy folder

Thank you, that did the trick. I thought I become insane with that Chinese software "tool" :)

#349 AsmaMehdii

AsmaMehdii

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 08 July 2013 - 04:50 AM

android.process.acore pop up error ,i put Contacts.apk into /system/app floder and chmod rw-r--r-- can fixed.sorry for my bad eng.

PS:anyone can fix google play because many many app nothing can found



How to install contact.zip file? please tell me step by step prcedure, where to install?

#350 wes643

wes643

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 09 July 2013 - 01:47 AM

llo again CT I tried to flash some roms but the wifi problem stay
this trouble started when I flashed Flambe V15 with Flambe V15, wifi partly functional

#351 urucum

urucum

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 3 posts

Posted 02 August 2013 - 09:39 AM

Terminal method

su
ls -l /system/app/
Find contact apk and make sure you spell it correctly case and all
then type "rm /system/app/Contacts.apk" with the correct spelling.
If you have contacts.apk on your internal drive of the tablet you can type "mv /sdcard/contacts.apk /system/app/contacts.apk"
And viola it should be done.

Or you can get solid explorer/root explorer and make sure you turn on Read Write when you are in the system/app directory. Which is why you can't write to the directory.


Thanks, this one work for me

#352 perle

perle

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 10 August 2013 - 10:26 PM

Hi
Please, where can i download the Rom of PA3+ ?

Think you

#353 BritishSage

BritishSage

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 26 posts

Posted 11 August 2013 - 05:22 PM

Hi
Please, where can i download the Rom of PA3+ ?

Think you


http://www.slatedroi...3-07-27-update/

#354 chihaha

chihaha

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 4 posts

Posted 29 August 2013 - 11:17 AM

Hi everyone,
I have a "Ainol Novo 7 Fire TM" tablet and I can't open it. At first, I could see the green android man on star up and I decided to reflash through recovery menu. After several attempts, I opened the recovery menu (It was a bit hard because POWER and VOL - buttons did not work properly, and I had to push in a row the buttons) flashed the "fire_4.12_by_feiyu_(hsf)_tmrecovery" firmware wiht out any problem. After reboot, There was still only android man on the screen but there was another strange situation on the tablet. The android man's color turned the brown. Even in this case, I still could access the recovery menu but the screen color look like very old pc's color. I tried the another firmware called "Novo 7 Fire 0930tm" but I couldn't able to load it. I decided to reboot and try another firmware. After reboot, there was nothing on the screen, neither brown android man nor green and android man, only nothing. I tried to charge the tablet but even the charging screen didn't appear.
After some searching, I decided to flash the tablet through "AmlogicBurningTool". I recognized the tablet to my PC as a "WorldCup device (libusb-win32 device)". I opened the software (AmlogicBurningTool 1.6.22) and at first, I used "erase nand" option. It was succesfully. After unpluging and pluging, I tried to burn "fire_official_0921_AMLF.zip" firmware with "no hub suppor" option. But the following error occurred at "%4 progress" and the software said that "please pull out the device, then select config - reset port match info".

Saving log to: log\usb_2013-08-29-23-43-48.log
System: Microsoft Windows 7
Tool version: v1.6.22
needHub false, for develop,only allow one device
W/ Import upgrade file C:\Users\EJDEHER\Desktop\Fire-Flame_Brick_Kurtarma\fire_official_0921_AMLF.zip
W/ [P5][23:48:36]Loading spl ...

W/ [P5][23:48:37]Transfer Complete! total size is 18456 Bytes

E/ [P5][23:48:38]Spl code,identy(-1)
E/ [P5][23:48:38]Load uboot failed 1 times

E/ [P5][23:48:39]Spl code,identy(-1)
E/ [P5][23:48:39]Load uboot failed 2 times

E/ [P5][23:48:40]Spl code,identy(-1)
E/ [P5][23:48:40]Load uboot failed 3 times

E/ [P5][23:48:41]Spl code,identy(-1)
E/ [P5][23:48:41]Load uboot failed 4 times
E/ [P5][23:48:41]Load uboot failed 3 times, retry from 0 step

W/ [P5][23:48:42]Loading spl ...

W/ [P5][23:48:42]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:43]Loading spl ...

W/ [P5][23:48:44]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:45]Loading spl ...
W/ [P5][23:48:45]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:46]Loading spl ...
W/ [P5][23:48:46]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:47]Loading spl ...
W/ [P5][23:48:47]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:48]Loading spl ...

W/ [P5][23:48:48]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:49]Loading spl ...

W/ [P5][23:48:49]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:50]Loading spl ...
W/ [P5][23:48:50]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:51]Loading spl ...
W/ [P5][23:48:51]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:52]Loading spl ...
W/ [P5][23:48:53]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:54]Loading spl ...
W/ [P5][23:48:54]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:55]Loading spl ...

W/ [P5][23:48:55]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:56]Loading spl ...
W/ [P5][23:48:56]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:57]Loading spl ...
W/ [P5][23:48:57]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:58]Loading spl ...
W/ [P5][23:48:58]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:48:59]Loading spl ...
W/ [P5][23:48:59]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:49:00]Loading spl ...

W/ [P5][23:49:00]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:49:01]Loading spl ...
W/ [P5][23:49:01]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:49:02]Loading spl ...
W/ [P5][23:49:03]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:49:04]Loading spl ...
W/ [P5][23:49:04]before loadSpl, identify return -1

W/ [P5][23:49:05]Loading spl ...
W/ [P5][23:49:05]before loadSpl, identify return -1
E/ [P5][23:49:05]Load spl failed 20 times,maybe because rom code cannot run

E/ [P5][23:49:06]failed because no connected device ,current step is 0

I unplugged the tablet and on the software, I stopped the flashing and selected the " reset port match info" option. I decided to make another attempt. I pluged the tablet again and flashed the tablet on the same conditions (Same firmware, same software options ...) I passed the "%4 progress" but on the "%75 progress" the following error occurred:

Saving log to: log\usb_2013-08-30-00-02-11.log
System: Microsoft Windows 7
Tool version: v1.6.22
needHub false, for develop,only allow one device
W/ Import upgrade file C:\Users\EJDEHER\Desktop\Fire-Flame_Brick_Kurtarma\fire_official_0921_AMLF.zip
W/ [P5][00:02:28]Loading spl ...

W/ [P5][00:02:28]Identify return 8 ,slip load spl

W/ [P5][00:02:30]Transfer Complete! total size is 500608 Bytes

W/ [P5][00:02:41]Cmd exec again: load uboot

W/ [P5][00:02:42]uboot is already existed!, slip download

W/ [P5][00:02:46]Cmd --> (set_chgcur 0)(0)
W/ [P5][00:02:46]Cmd --> (video dev bl_off)(0)

W/ [P5][00:02:47]Cmd --> (video dev disable)(0)
W/ [P5][00:02:47]Cmd --> (sf probe 2)(0)

W/ [P5][00:02:47]Cmd --> (sf erase 0 100000)(0)
W/ [P5][00:02:47]Cmd --> (nand erase 4000000)(0)

W/ [P5][00:03:09]Cmd --> (defenv)(0)

W/ [P5][00:03:09]Cmd --> (setenv bootargs ${bootargs} a9_clk_max=600000000)(0)

W/ [P5][00:03:11]Cmd --> (cmd_in_mem 0x82000000)(0)

W/ [P5][00:03:11]Cmd --> (save)(0)

W/ [P5][00:03:12]Transfer Complete! total size is 4002649 Bytes

W/ [P5][00:03:13]Cmd --> (bootm 0x82000000)(0)

E/ [P5][00:03:55]failed because no connected device ,current step is 18

I tried same things with " Ainol_0921_cn.zip" and "Ainol-E4-20130201-tima-usbburning.zip" firmwares. All of errors were same.
After erased NAND, I tried the flash " fire_official_0921_AMLF.zip" firmware again and after "%4 progress" error I tried to another firmware to flash (Ainol-E4-20130201-tima-usbburning.zip). But it can't pass the "%4 progress" error. I thing the second error (%75 progress error) is occurring because I can't solved the firs error (%4 progress error). Sorry for the long story but I have to do for good advices I think. Have you got any solition for me?

Edited by chihaha, 29 August 2013 - 04:32 PM.


#355 fuser-invent

fuser-invent

    Advanced Member

  • FW Developer
  • PipPipPip
  • 1,831 posts

Posted 08 October 2013 - 04:32 PM

I made a mirror of the QM ROM as well, you can find it here.
If I've helped you set-up your new tablet, unbrick your device or if you use and enjoy my Amlogic AML8726-M Series ROM's
please consider a donation.
My ROMS - *Crystal Clear (Ainol Crystal) *Anti-Hero (Ainol Hero) *Elenari (Ainol Elf2) *Astronautica (Ainol Aurora2) *Karbonn Custom (Karbonn SmartTab ST8 & ST10)
My DEVICES - *HP Touchpad *Ainol Crystal *Ainol Hero *Ainol Fire *Cube U30GT Mini-S *Nexus 7 (2013)
I don't respond to most PM's just because of the amount I get. If you have a question the best way to get an answer is to post in one of my threads.


My Ainol Crystal "Get Started" Guide. ----- My "How To Unbrick Your Amlogic AML8726-MX Series Tablet" Guide. ----- Go check out my music - It's all free!!!

#356 Pida

Pida

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 23 October 2013 - 04:27 PM

WARNING if you do THIS, DO IT AT YOUR OWN RISC. I am not responsible if you permanently damage your tablet.
Facts:
- Tablet Ainol Fire TM - firmware Feiyu HSF 0130 working properly
- Attempt to instal firmware Official AML 0201 using AML USB Burning Tool - FAILED(unknown reasons)

After that I came into possession of a "deep bricked" tablet(black screen, no backlight, no nothing). Tried Unbrick Tool (with 1GB, 2GB, 8GB memory cards)- NO succes. Tried connection with PC, various combinations of keys (Vol- and Power, Home and Power, Vol+ and Power) nothing seems to work, PC don't recognize the device.
Still followed ten days of searching, googling and finally first I found that: and that
Then I found a very good tutorial here to unbrick, but for Ainol Crystal thanks to fuser-invent

Final:
I opened the tablet.
Inside found two 29F64G08CBAAA circuits, pictures here
Pressed Power 10 second to be sure tablet is OFF
Conected tablet USB cable to PC, open Device Manager window, open AML USB Burning Tool
I Shorted pins 5,6 (of circuit 29F64... located close to the edge of tablet) with a needle. (For identifying pins pay attention here
Pressed VOL- and POWER keys of tablet
In Device Manager showed USB unknown device - REMOVE NEEDLE - tried install AmlogicUSBBurningDriver - NO succes
Turn off tablet(pressed 10 seconds POWER)
I Shorted pins 5,6 of other circuit 29F64... with a needle
Pressed VOL- and POWER keys of tablet
In Device Manager showed (M6)CHIP device - REMOVE NEEDLE - Installed AmlogicUSBBurningDriver - SUCCES - Device Manager showed World Cup Device
Open AML_USB_Burning_Tool as Administrator, device connected
I fallowed burning procedure which was described above in this thread(checked NO US HUB, ERASE NAND first, then flashing firmware Official AML 0201)
BIG SUCCES - My Fire tablet started with a fresh Official AML 0201 firmware. How good is this firmware? Does not matter, now is ALIVE. 8)

I apologize for my bad english. I hope that is understandable yet.



Please, I have tried all mentioned steps but without success. It seems SPL is not working and I don't know why.
Here is the log:
current pc version is: win7
current tool version is: v1.6.2.0128
-----importUpgradeFile-----filenameC:\USB-Burning-tool-v1.6.2.1228\USB-Burning-tool-v1.6.2.1228\Ainol-E4-20130131-qimei-usbburning.zip
[T 0][22:55:38]: load spl ...
[T 0][22:55:38]: Transfer Complete! total size is 18712 Bytes
[T 4][22:55:42]: load spl ...
[T 4][22:55:43]: load uboot ...
[T 4][22:55:44]: Transfer Complete! total size is 520348 Bytes
[T 0][22:55:47]: load uboot ...
[T 0][22:55:49]: load uboot ...
[T 0][22:55:50]: load uboot ...
[T 4][22:55:50]: test command exec: crc 0x8f800000 520348 4e80a205
[T 4][22:55:50]: command exec: crc 0x8f800000 520348 4e80a205
[T 4][22:55:50]: sendCommandWithReply: crc 0x8f800000 520348 4e80a205 maxCount:30
[T 0][22:55:51]: load uboot ...
[T 4][22:55:51]: begin run 8f800000
[T 0][22:55:52]: load uboot ...
[T 0][22:55:53]: load uboot ...
[T 0][22:55:54]: load uboot ...
[T 4][22:55:54]: finish run 8f800000
[T 0][22:55:55]: load uboot ...
[T 0][22:55:56]: load uboot ...
[T 0][22:55:57]: load uboot ...
[T 0][22:55:58]: load uboot ...
[T 0][22:55:59]: load uboot ...
[T 0][22:56:00]: load uboot ...
[T 0][22:56:01]: load uboot ...
[T 0][22:56:02]: load uboot ...
[T 0][22:56:03]: load uboot ...
[T 4][22:56:04]: after load uboot, disconnect
[T 0][22:56:04]: load uboot ...
[T 0][22:56:05]: load uboot ...
[T 0][22:56:07]: load uboot ...
[T 4][22:56:07]: after load uboot, disconnect
[T 0][22:56:08]: load uboot ...
[T 0][22:56:09]: load uboot ...
[T 0][22:56:09]: load uboot failed 15 times,maybe because the spl code run err
[T 4][22:56:09]: wait uboot run ,scan system again!!!
[T 0][22:56:10]: failed because no connected device ,current step is 1
[T 4][22:56:10]: after load uboot, disconnect
[T 4][22:56:13]: after load uboot, disconnect
[T 4][22:56:16]: after load uboot, disconnect
[T 4][22:56:19]: after load uboot, disconnect
[T 4][22:56:22]: after load uboot, disconnect
[T 4][22:56:25]: after load uboot, disconnect
[T 4][22:56:28]: after load uboot, disconnect
[T 4][22:56:30]: wait uboot run failed 35 times, so make it disconnected
[T 4][22:56:32]: failed because no connected device ,current step is 4
[T 0][22:57:05]: load spl ...
[T 0][22:57:05]: Transfer Complete! total size is 18712 Bytes
[T 4][22:57:08]: load spl ...
[T 4][22:57:09]: load uboot ...
[T 4][22:57:09]: Transfer Complete! total size is 520348 Bytes
[T 0][22:57:14]: load uboot ...
[T 0][22:57:16]: load uboot ...
[T 4][22:57:15]: test command exec: crc 0x8f800000 520348 4e80a205
[T 4][22:57:15]: command exec: crc 0x8f800000 520348 4e80a205
[T 4][22:57:15]: sendCommandWithReply: crc 0x8f800000 520348 4e80a205 maxCount:30
[T 4][22:57:16]: begin run 8f800000
[T 0][22:57:17]: load uboot ...
[T 0][22:57:18]: load uboot ...
[T 0][22:57:19]: load uboot ...
[T 4][22:57:20]: finish run 8f800000

When flashing is running WorldCup device is disappearing and appearing many times and at the end, it stays off.
Does anyone have any idea, what can be wrong?
DEVICE = Ainol Novo Flame QM

Thanks in advance...

#357 kminh

kminh

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 4 posts

Posted 14 May 2014 - 05:59 AM

My Novo7 Flame with the screen serial number HJ0701A-02D, so, what is its QM or TM ?

Please help me to identify it clearly ! Thanks so much .



#358 shaami

shaami

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 21 May 2014 - 05:29 AM

going to try this one out....

anything i should keep in mind before proceeding?



#359 kminh

kminh

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 4 posts

Posted 27 May 2014 - 09:58 PM

 

My Novo7 Flame with the screen serial number HJ0701A-02D, so, what is its QM or TM ?
Please help me to identify it clearly ! Thanks so much .

 
Anyone helps me, please !
Thank you so much.

#360 Gorkhu

Gorkhu

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 09 July 2014 - 11:45 PM

current pc version is: win7
current tool version is: v1.6.2.0128
-----importConfigFiles-----filenameD:\00 ROM\Official\Ainol-E4-20130131-qimei-usbburning\wwww
\config_progress.xml
needHub false, for develop,only allow one device
[T 1][21:37:29]: load spl ... [T 1][21:37:29]: Transfer Complete! total size is 18712 Bytes
[T 1][21:37:38]: load uboot ...
[T 1][21:37:38]: Transfer Complete! total size is 520348 Bytes
[T 1][21:37:44]: test command exec: crc 0x8f800000 520348 4e80a205
[T 1][21:37:44]: command exec: crc 0x8f800000 520348 4e80a205
[T 1][21:37:44]: sendCommandWithReply: crc 0x8f800000 520348 4e80a205 maxCount:30 [T 1][21:37:46]: begin run 8f800000
[T 1][21:37:49]: finish run 8f800000
[T 1][21:37:51]: rematchPortInfo
[T 1][21:37:51]: erase nand, you are in erase mode: nand rom_protect off;nand scrub 0;poweroff
[T 1][21:37:51]: sendCommandWithReply: nand rom_protect off;nand scrub 0;poweroff maxCount:0
[T 1][21:37:52]: rematchPortInfo [T 1][21:38:06]: rematchPortInfo
[T 1][21:38:07]: rematchPortInfo
[T 1][21:38:08]: rematchPortInfo
[T 1][21:38:09]: rematchPortInfo
needHub true, for product
-----importUpgradeFile-----filenameD:\00 ROM\Official\Ainol-E4-20130131-qimei-usbburning.zip [T 1][21:39:09]: load spl ...
[T 1][21:39:09]: Transfer Complete! total size is 18712 Bytes
[T 1][21:39:18]: load uboot ...
[T 1][21:39:19]: Transfer Complete! total size is 520348 Bytes
[T 1][21:39:25]: test command exec: crc 0x8f800000 520348 4e80a205
[T 1][21:39:25]: command exec: crc 0x8f800000 520348 4e80a205 [T 1][21:39:25]: sendCommandWithReply: crc 0x8f800000 520348 4e80a205 maxCount:30
[T 1][21:39:26]: begin run 8f800000
[T 1][21:39:29]: finish run 8f800000
[T 1][21:39:32]: command exec:set_chgcur 0
[T 1][21:39:33]: command exec:video dev bl_off
[T 1][21:39:34]: command exec:video dev disable [T 1][21:39:35]: command exec:sf probe 2
[T 1][21:39:36]: command exec:sf erase 0 1000
[T 1][21:39:37]: command exec:nand rom_protect off
[T 1][21:39:38]: command exec:nand scrub 0
[T 1][21:39:53]: command exec:nand info
[T 1][21:39:54]: command exec:defenv [T 1][21:39:55]: command exec:setenv bootargs ${bootargs} a9_clk_max=600000000
[T 1][21:39:57]: command exec:setenv recovery_command --usb_burning
[T 1][21:39:58]: command exec:save
[T 1][21:39:59]: load uimage ...
[T 1][21:39:59]: Transfer Complete! total size is 4704256 Bytes
[T 1][21:40:05]: test command exec: crc 0x82000000 4704256 c875f76e [T 1][21:40:05]: command exec: crc 0x82000000 4704256 c875f76e
[T 1][21:40:05]: sendCommandWithReply: crc 0x82000000 4704256 c875f76e maxCount:30
[T 1][21:40:07]: command exec:bootm 0x82000000
[T 1][21:40:09]: boot uImage



Arter boot uimage pc show there is no disk in Device/hardisk please help me