Jump to content


Photo

where can I get a regular charger?


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 buberfresh

buberfresh

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 17 October 2012 - 11:52 AM

So...my charger has been glitching a bit for a while now and yesterday it stopped charging completely.
I've been looking around the web trying to find an replacement that I can order but I can't find one anywhere.

So, if anyone knows where I can order one, please post or PM link.

Thanks in advance

#2 Tablet_Collector

Tablet_Collector

    Global Moderator

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 1,516 posts

Posted 17 October 2012 - 01:58 PM

Which tablet are you talking about?

Jez
Recommended devices shown in Green
My Tablets (current): Samsung Galaxy Note 10.1, Google Nexus 7, Minix Neo X5, MK808 TV Stick
Phones (current): Samsung Galaxy S2 JB 4.1
Previous in chronological order (most recent first): Ramos W42, Ramos W30HD, Yuandao (Vido) N80IPS, Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo, Ployer Momo8-IPS, Ainol Novo 10 Hero, Window N101+, Ployer Momo11 Speed, Window N90-II, Pipo (Movie M3, Mix M2, Max M1), Cube Mini U30GT-M, Cube U30GT-W, Blackberry Playbook, Sanei N90, Zenithink C91 ZT280, Archos 80 G9, Aishuo S2

#3 buberfresh

buberfresh

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 17 October 2012 - 02:14 PM

Which tablet are you talking about?

Jez


oh sorry, I managed to missed that. It's the max m1.

#4 Tablet_Collector

Tablet_Collector

    Global Moderator

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 1,516 posts

Posted 17 October 2012 - 02:41 PM

Well I think it is a 5v 2a adapter with a 2.5x0.75mm connector but I can't find mine right at the moment and I think it might be 2.5a.

Try searching "the bay", Amazon or Aliexpress using that criteria.

Jez
Recommended devices shown in Green
My Tablets (current): Samsung Galaxy Note 10.1, Google Nexus 7, Minix Neo X5, MK808 TV Stick
Phones (current): Samsung Galaxy S2 JB 4.1
Previous in chronological order (most recent first): Ramos W42, Ramos W30HD, Yuandao (Vido) N80IPS, Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo, Ployer Momo8-IPS, Ainol Novo 10 Hero, Window N101+, Ployer Momo11 Speed, Window N90-II, Pipo (Movie M3, Mix M2, Max M1), Cube Mini U30GT-M, Cube U30GT-W, Blackberry Playbook, Sanei N90, Zenithink C91 ZT280, Archos 80 G9, Aishuo S2

#5 buberfresh

buberfresh

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 18 October 2012 - 02:58 AM

Thanks mate! I managed to find one now

Skickat från min SGH-T989 via Tapatalk 2

#6 AyCaramba

AyCaramba

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 3 posts

Posted 18 October 2012 - 05:31 AM

Where did you find it? I'm looking for a charger for my Pipo M1 with a UK plug on it.

#7 Jim Carnochan

Jim Carnochan

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 22 October 2012 - 02:06 PM

I have just ordered a UK charger through e bay, I will post details up if it's any good, had problems with supplied adapter from China, contacts splayed out and prevented charging, just relieved it was that and not a problem with M1.

#8 AndyB100

AndyB100

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 7 posts

Posted 26 October 2012 - 01:24 PM

I am interested in a 'proper' UK charger for the M1. I just received mine (present for the wife...) and the AC adapter supplied has a Type-A 2-blade plug. Also supplied with it was an adapter for the UK. Unfortunately the AC adapter that I received is faulty - I have verified with a multimedter there is no voltage present on the tiny output plug. I have emailed the supplier (iPadAlternative) so hopefully this will get sorted quickly....

Since its a 5V DC adapter I am a bit confused as to why this wasn't all just incorporated into the USB connector since this will supply 5V DC?
Are there any USB to PiPO power cables available as this would simplify things for me?

Andy

#9 Sythropo

Sythropo

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 4 posts

Posted 20 January 2013 - 03:36 AM

Does Italia matter what "box" Youtube plug the USB charger into? Since the one I got with a pipo s3 stopped working, I had to use a different one, but it causes the screen to flicker.