Jump to content


Photo

Stuck on android startup screen


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 the_hero

the_hero

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 72 posts

Posted 12 October 2012 - 07:18 AM

Please give assistance, my tablet is stuck on the black screen with the android logo, the logo flashes as normal but nothing happens past this point.

I dont have the PC drivers or the firmware to do a full reset.

#2 the_hero

the_hero

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 72 posts

Posted 03 December 2012 - 05:44 AM

Someone Please?

#3 derekgarn

derekgarn

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 136 posts

Posted 10 January 2013 - 03:12 AM

Someone Please?

Strange turned on my one this morning and the same problem, was working
fine yesterday, had a copy of the firmware on the internal sd card tried
that and still getting the same problem.
just done factory reset and now working again

Edited by derekgarn, 10 January 2013 - 03:16 AM.


#4 the_hero

the_hero

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 72 posts

Posted 16 January 2013 - 04:31 AM

How do you do a reset? I am missing install firmware

thanks

#5 derekgarn

derekgarn

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 136 posts

Posted 27 January 2013 - 06:03 AM

How do you do a reset? I am missing install firmware

thanks

1. Place Tablet facing you with Buttons toward Right Hand
2. Press and Hold the two buttons furthest away from Camera
3. Let go of both buttons when a Triangle w/ Green Android appears
4. Hold Middle Button then Click Bottom Button (farthest away from camera)
5. Wait till 4 choices appear

Edited by derekgarn, 27 January 2013 - 06:04 AM.


#6 ringeye666

ringeye666

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 27 January 2013 - 06:27 PM

I had the same problem for days. Until today I turned it on and it is stuck at a black screen with blue dot and litle android guy in a square. What do I do?

MID E18 7" Tablet
Cheap one off e-Bay
Need help

#7 the_hero

the_hero

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 72 posts

Posted 24 February 2013 - 01:00 PM

Fixed, many thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users