Jump to content


Photo

Can't log into google account!!!


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 musicman100

musicman100

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 06 September 2012 - 02:23 AM

Hi,

I am using the flashback reunion ROM BUT I can't log in to my google account I keep getting:-

'Can't establish a reliable connection to the server'

Any ideas how to solve this problem?

I have tried the solutions in the forum but it did not work!

Thanks

#2 HannsRed

HannsRed

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 60 posts

Posted 06 September 2012 - 02:30 AM

Same here! :nea:

#3 musicman100

musicman100

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 8 posts

Posted 07 September 2012 - 10:30 AM

I have solved the problem just leave it on america -english when you first set up google!!!

#4 bixieupnorth

bixieupnorth

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 9 posts

Posted 23 April 2013 - 01:35 AM

hi, brand new to this site and a real novice to flashing anything

have managed to add GtabComb, android 3.0.1, kernel 2.6.32.43-cyanogenmod and build no GtabComb_b3.3_bl1.2.

doing this surprised me and the android logo appears etc

however, as you can probably guess my this post i am having the seemingly familiar problem of not being able to connect to my google account on the tablet

all the links i follow seem to end in stuff that i dont understand

is there anywhere/one who could talk me thru it in very basic steps please??

cheers in advance

#5 bixieupnorth

bixieupnorth

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 9 posts

Posted 23 April 2013 - 06:52 AM

ive also had a go at using vegan-tab 7.0.0, unsure if to use bootloader 1.1 or 1.2 on the very latest version, rotation-s_32 kernel, and original cwm tho, wish i knew what i was doing here!!!

now seems to cycle thru the vegantab logo and then shut itself down

so back to above and no apps still!!

Edited by bixieupnorth, 23 April 2013 - 06:54 AM.


#6 bixieupnorth

bixieupnorth

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 9 posts

Posted 23 April 2013 - 08:13 AM

dunno what i did but vegantab now works, still the google problem tho

#7 bixieupnorth

bixieupnorth

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 9 posts

Posted 23 April 2013 - 08:19 AM

woohoo, im in, everything works now!!

think it was the combination of deleting everything and rebooting and then using the application specific password that fianlly got me into google!!