Jump to content


Photo

[ROM - 5.3] ALPHA DIRTY-BEAN 4.1.X - Team DRH (Update 08/23/12)


  • Please log in to reply
1744 replies to this topic

Poll: [ROM - 5.3] ALPHA DIRTY-BEAN 4.1.X - Team DRH (Update 08/23/12) (234 member(s) have cast votes)

Were you able to get the rom installed without looping at "the birds?"

  1. YES (211 votes [90.17%])

    Percentage of vote: 90.17%

  2. NO (23 votes [9.83%])

    Percentage of vote: 9.83%

Vote Guests cannot vote

#41 jwiv

jwiv

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 7 posts

Posted 14 August 2012 - 04:12 PM

Thanks for all the work you guys have done on this. Especially the quick market fix.

#42 rgallant

rgallant

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 10 posts

Posted 14 August 2012 - 04:15 PM

Wow, I was thinking of getting a second Gtab for a test bed. This pushed me over the edge. Good work!

#43 Elswealb

Elswealb

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 12 posts
  • LocationSpokane

Posted 14 August 2012 - 04:31 PM

In the original instructions:

Reboot into recovery
Do another "Wipe data/factory reset"

then the instructions leave off there. No mention of actually flashing the rom (I know this should be common sense) But maybe the instructions posted should be more complete to avoid issues.

#44 lartomar2002

lartomar2002

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 610 posts

Posted 14 August 2012 - 04:53 PM

God bless you guys. I really glad all of you are here. I have learned so much reading your post about how you discover bugs and the fixes for them. Before a new rom goes to beta I know that it has been throughly tested and if I do find a problem I can always find a answer here. Thanks
  • Elswealb likes this

Asus Transformer Infinity TF700 32gb unlocked, rooted, CROMI-X 5.3a
Viewsonic G-tab (BL1.2 ROM) SmoOth Bean 1.5.2
Acer Iconia a100 Rooted and Unlocked bootloader. Just in case I want to install a custom Rom:D
Ainol Novo 7 Advanced
Nothing left in my right brain! Nothing right in my left brain!


#45 fosser2

fosser2

    Team DRH

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 825 posts

Posted 14 August 2012 - 05:33 PM

In the original instructions:

Reboot into recovery
Do another "Wipe data/factory reset"

then the instructions leave off there. No mention of actually flashing the rom (I know this should be common sense) But maybe the instructions posted should be more complete to avoid issues.


I'm working on this right now give me a few minutes and I'll have a new install method posted!

EDIT: Ok new install tutorial method updated. From this post everyone that downloaded the file from the install tutorial NEEDS to re-download it again. Also, you no longer have to boot back to stock TnT anymore.

Edited by fosser2, 14 August 2012 - 05:43 PM.

  • Elswealb likes this
Like what I'm doing? Then buy me a beer or 5
It would help all the late nights slaving away ;)
Donate

#46 waltzdriod

waltzdriod

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 193 posts
  • LocationUkraine

Posted 14 August 2012 - 05:45 PM

I'm working on this right now give me a few minutes and I'll have a new install method posted!

EDIT: Ok new install tutorial method updated. From this post everyone that downloaded the file from the install tutorial NEEDS to re-download it again. Also, you no longer have to boot back to stock TnT anymore.

file for 350meg right ?

#47 deuce

deuce

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 14 August 2012 - 05:46 PM

I'm loving the performance of this ROM, is there not a Google calendar. I've tried downloading twice and having trouble working without it.

#48 fosser2

fosser2

    Team DRH

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 825 posts

Posted 14 August 2012 - 05:48 PM

file for 350meg right ?

Yes
Like what I'm doing? Then buy me a beer or 5
It would help all the late nights slaving away ;)
Donate

#49 phr0sty

phr0sty

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 5 posts

Posted 14 August 2012 - 05:48 PM

Does anyone have the md5 for Full_Stock_NVFlash_CWM_5504_350mb_system.zip

#50 fosser2

fosser2

    Team DRH

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 825 posts

Posted 14 August 2012 - 05:51 PM

Does anyone have the md5 for Full_Stock_NVFlash_CWM_5504_350mb_system.zip


That is not the file anymore, its obsolete.
Like what I'm doing? Then buy me a beer or 5
It would help all the late nights slaving away ;)
Donate

#51 waltzdriod

waltzdriod

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 193 posts
  • LocationUkraine

Posted 14 August 2012 - 06:04 PM

where do i enable usb connection from. I cant see mount usb on the recovery again .

Edited by fosser2, 14 August 2012 - 06:12 PM.


#52 waltzdriod

waltzdriod

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 193 posts
  • LocationUkraine

Posted 14 August 2012 - 06:11 PM

where do i enable usb connection from. I cant see mount usb on the recovery again .
Heh, the3dman just had that issue... come on you can scroll down ;)

ha ha ha thanks man . have being scratching my head past 5 mins :unsure:

#53 fosser2

fosser2

    Team DRH

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 825 posts

Posted 14 August 2012 - 06:11 PM

ha ha ha thanks man . have being scratching my head past 5 mins :unsure:


heh, whoops edited wrong post. Ya, no prob glad you figured it out

EDIT: we should have a new rom for all you guys tonight :) 5.1 incoming soon

Edited by fosser2, 14 August 2012 - 06:16 PM.

Like what I'm doing? Then buy me a beer or 5
It would help all the late nights slaving away ;)
Donate

#54 waltzdriod

waltzdriod

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 193 posts
  • LocationUkraine

Posted 14 August 2012 - 06:24 PM

install without a glitch booting into setup now . thumbs up guys

edit---super jelly cant wait for 5.1. u guys are the bomb

Edited by waltzdriod, 14 August 2012 - 06:49 PM.


#55 plastikman

plastikman

    TeamDRH

  • FW Developer
  • PipPipPip
  • 63 posts
  • Locationsan jose ca

Posted 14 August 2012 - 06:40 PM

where do i enable usb connection from. I cant see mount usb on the recovery again .



its there just scroll down :)

#56 The3DmaN

The3DmaN

    Team DRH

  • FW Developer
  • PipPipPip
  • 193 posts

Posted 14 August 2012 - 06:43 PM

I'm loving the performance of this ROM, is there not a Google calendar. I've tried downloading twice and having trouble working without it.


hmmm I am look into it, it is in the rom but not showing for some reason. I will fix it.

*Update* I have a fix and it will be in v 5.1 coming soon.

Edited by The3DmaN, 14 August 2012 - 07:03 PM.

Like what I'm doing? Please donate so I can afford more Baileys for my coffee.

#57 waltzdriod

waltzdriod

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 193 posts
  • LocationUkraine

Posted 14 August 2012 - 06:57 PM

Just to let everyone know I am looking into the paid apps issue with the market and I will keep you guys updated if I find anything.

*Update*

5.1 will be rolling out in a minute and should fix the market issues.

Should i flash it over the old rom or i need do a clean install again? is the market fix the only change in 5.1 ?

#58 fosser2

fosser2

    Team DRH

  • Moderator
  • PipPipPip
  • 825 posts

Posted 14 August 2012 - 07:00 PM

Should i flash it over the old rom or i need do a clean install again? is the market fix the only change in 5.1 ?


Its almost done uploading. I would say clean again because lots of sections of the rom changed.
Like what I'm doing? Then buy me a beer or 5
It would help all the late nights slaving away ;)
Donate

#59 The3DmaN

The3DmaN

    Team DRH

  • FW Developer
  • PipPipPip
  • 193 posts

Posted 14 August 2012 - 07:35 PM

5.1 is now live. Re-read the OP and Enjoy
Like what I'm doing? Please donate so I can afford more Baileys for my coffee.

#60 deuce

deuce

    Advanced Member

  • Jr. Member
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 14 August 2012 - 07:38 PM

hmmm I am look into it, it is in the rom but not showing for some reason. I will fix it.

*Update* I have a fix and it will be in v 5.1 coming soon.

Thanks so much, downloading as we speak.