Jump to content


Photo

WM8650 doesn't boot


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Tommmm

Tommmm

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 4 posts

Posted 16 March 2012 - 02:45 AM

Hi guys, I've got a ipad2 clone, with 9.7 screen (capacitive touch), wm8650, green light (red when in charge).

After many tries, i found a good version of uberoid for this one (with a env_uboot modified for the touchscreen calibration).
Everything worked fine.. then i restarted the tablet and i left the sd card on.
So it started again to reinstall the rom and at the very beginning i turned it off.
I made a stupid thing...

Now when i power on, the green light appears but nothing happens, when i turn off the green light disappears.

What can I do? Is there anything that I can do to solve the problem?

Thank you,

Tommaso

#2 sasukepl

sasukepl

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 24 April 2012 - 08:51 AM

I have that problem too with my X6-7V wm8650 256 ram. I try install android from wondermedia. Now I can not upload any ROM. How to launch a tablet. It looks as if sprinkled with kernel not run at all. I can not even upload the windows CE6.0. Do you know any way to save the equipment.

#3 Quang Tam

Quang Tam

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 28 May 2012 - 10:17 AM

i have the same problem, please help me

#4 Hici

Hici

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 01 June 2012 - 12:04 PM

Hi All,


I'm new here, trying to find help to solve my problem. I know this NOT 100% linked to this topic but nochance tippost a new one unless I've posted 3 comments. Sorry, this is the 1st one btu describes my issue with wm8650....

So, I've purchased a WM8650 recently (Silk street market, Beijing - a fun place to buy anything but be careful...).
It went through few times at airport security check, including xray while returned to my home country (Hungary). Than it just quit working. After everything loaded, an error pops up: wmtlauncher failed. Than whatever I touch, sooner or later screen frozen. If I touch force closing of wmt application the error message returns. I cannot use the device :-(. Neverless to say, same happened to my Iphone :-(.

Any idea what to do to resolve this problem?

Thank ahead,

Hici

#5 ramuller

ramuller

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 4 posts

Posted 02 June 2012 - 03:57 AM

Hi Hici,

I have bought a mini netbook 7" with Android 2.3 I think. The installed Android was really crap, e.g. Android market didn't work etc.
I found the Uberoid on the WEB and now the device is really usable. Even android market works fine now!
Uberoid covers a wide varity of netbooks and tablets with wm8650, so there is a good chance it supports also your tablet.
The official uberoid side is here:
http://makeorbrick.b...l#axzz1wdUKcJQD

It was a bit tricky to get the latest version (V11 beta3) but I think I will make a torrent today.

Regards,
Ralf

#6 subrina

subrina

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 4 posts

Posted 04 June 2012 - 06:11 PM

Mine just says "Android" in a small grey font and hangs there.

#7 londonwowstore

londonwowstore

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 3 posts

Posted 04 January 2013 - 11:50 AM

you need to download a bootable firmware,

usually you can put in a sd card

i remember there is one universal that you can find also in this forum

#8 bricklayer

bricklayer

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 4 posts

Posted 27 March 2013 - 07:02 PM

having trouble with my tablet.
its an eken m009s-v6 with cpu668-u5
put new firemware on and it boots up to the android man then loads to the name but goes no futher.
cant seen to get it to reboot into safe mode or any way to change settings
have taken it apart and took the battery lead out left unconected for a couple of mins then when restarting with micro card in it wont load any new firmware it still goes to the sat up and then stuck on the name.
is there any way of pressing sertain keys to reboot, there is no reintall switc but when took apart it had a button inside when pressed just turned machine off.
i have reinstaled firmware in the past but lost use of touch screen but used the mouse,have not used for a while so put newfirware on an now boot but gets stuck on embrod name no futher.
feel like chucking it.
any help would be most wellcom.