Jump to content


Photo

MID706 LY-706B (tried all FW, none worked)


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 razorblade23

razorblade23

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 7 posts

Posted 21 July 2011 - 09:43 AM

hello everyone,
i tried all slatedroid FW's but none worked.
best suitable were eken FW's; normal install, boots normal, but can't unlock screen, no buttons work, only power-button works => press one time -> screen goes out, press again -> screen turns on.

tablet specs from site
CPU Processor: WM8505
CPU Speed: 300MHZ, ARM9
Operating System: GOOGLE Android V2.0
Screen: 7.0 inch LCD touch screen,
Resolution Ratio: 800 x 480 Pixels
Hard Drive: 2GB, NAND Flash
Memory (RAM): 256MB, DDR2
HD Camera: Built-in 1.3 megapixels camera
I/O Ports:
----1 x TF Card Slot
----1 x USB Jack
----1 x 3.5mm Earphone Jack
----1 x Power/Charging Jack

guess it's chinese clone..
can't find fitting Firmware.. i think 1.7.2 was installed when i bought it..
Does SOMEONE has a version that might work??
HELP PLEASE!!!

Edited by razorblade23, 21 July 2011 - 09:50 AM.


#2 razorblade23

razorblade23

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 7 posts

Posted 21 July 2011 - 10:52 AM

everyone!!! i got it fixed!! with M002 firmware, seems that my tab was 128MB..

on our own slatedroid forum I found GT743_Android_2.0 FW ; this one worked for me!! buttons still not work, but power is unlock and touchscreen WORKS perfect!!

#3 Martoronoa

Martoronoa

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 02 September 2011 - 09:44 PM

everyone!!! i got it fixed!! with M002 firmware, seems that my tab was 128MB..

on our own slatedroid forum I found GT743_Android_2.0 FW ; this one worked for me!! buttons still not work, but power is unlock and touchscreen WORKS perfect!!


if you want to work again, there is a post where they say they contacted the supplier, the post is LY-706 or MID-706, has a year since I visited this forum I can give you that clue, I have that same device and so is repair mine

#4 Martoronoa

Martoronoa

    Member

  • Jr. Member
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 02 September 2011 - 09:51 PM

i remember, http://www.slatedroi...3173#entry33173, is that say Seller, you have to do is try a different firmware before attempting this, whenever I tried crashed my l-706 until after the test worked correctly, this after several attempts to pre-installing other firmwares before I mention

#5 thatman

thatman

    Newbie

  • Jr. Member
  • Pip
  • 3 posts

Posted 05 September 2011 - 10:20 AM

if you want to work again, there is a post where they say they contacted the supplier, the post is LY-706 or MID-706, has a year since I visited this forum I can give you that clue, I have that same device and so is repair mine

this damn thing is seeming to be more trouble than its worth...